Pro-Hydro Oy – Seuraavan sukupolven pumppujärjestelmät

Torniolainen Pro-Hydro kehittää, valmistaa ja markkinoi pumppu- ja ruiskutuslaitteita ja robotteja teollisuuden liimaus-, pinnoitus ja grafiittivoitelujärjestelmiin. Pro-Hydro tarjoaa laajan valikoiman voitelujärjestemiä takomo- ja valimoteollisuudelle, ja kehittää uusia tuotteitä haastaviin käyttötarpeisiin.

Järjestelmämme suunnitellaan yhteensopiviksi asiakkaan omaan teollisuusautomaatioon ja tietoverkkoon.

Taustalla oma patentoitu pumpputeknologia

PRO-HYDROn laiteteknologia perustuu omaan patentoituun kammiopumpputekniikkaan.

Pumppujen toimintaperiaate takaa tarkan ja sykkeettömän ainevirran jopa hyvin korkeaviskoosisillekin materiaaleille. Pumppujen ainutlaatuisesta rekenteesta johtuen pumpattava aine ei ole kosketuksessa tärkeisiin laiteosiin tai tiivisteisiin. Tämä vähentää pumpun kulumista ja säästää huollon kustannuksia todella paljon. Tuottavuus varmistetaan täydellisellä järjestelmäautomaatiolla, joka vähentää tuotantokatkoja.

PRO-HYDRO DH2000 – H2O2 HYDROGEN PEROXIDE GAS GENERATOR

Pro-Hydro on kehittänyt prototyypin liikuteltavasta puhdistuslaitteistosta, jolla voidaan puhdistaa suljettuja tiloja bakteereista, viruksista ja sienistä esimerkiksi sairaaloissa, elintarvikelaitoksissa, julkisissa tiloissa, lentokoneissa yms. Toiminta perustuu vetyperoksidinesteen erittäin tehokkaaseen haihdutustekniikkaan.

Hankkeen tavoitteena on valmistaa, markkinoida ja myydä laitteistoa esim. yllä mainituille tahoille. Hanke on saanut avustusta Lapin ELY-keskukselta/Euroopan Aluekehitysrahastosta (EAKR). Hankkeen toteutusaika on 2.12.2022-31.12.2023.